Online spreekuur

U hoeft voor de behandeling van uw huidprobleem niet meer naar de dokter of naar het ziekenhuis. Raadpleeg nu direct via internet een van onze dermatologen. U vult een eenvoudige vragenlijst over uw huidprobleem in. Daarbij voegt u enkele digitale foto's toe als bijlage zodat het probleem goed zichtbaar is voor de dermatoloog. U kunt daarna zelf dag en tijdstip kiezen wanneer u gebeld wilt worden voor een persoonlijk telefonisch onderhoud met de dermatoloog.

Met een goed ingevulde vragenlijst (inclusief goede foto’s) kan de dermatoloog vrijwel altijd al een diagnose stellen. Aan de telefoon legt de dermatoloog vervolgens uit wat u heeft, wat de oorzaak is en wat de beste behandeling is.

Een recept voor behandeling wordt via de post opgestuurd, waarna u het bij uw eigen apotheek kunt ophalen.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

moedervlekken
geschreven door yara , 14-08-2016

Hallo,

Heeft het slikken van de anticonceptiepil invloed op de vorming van meer moedervlekken?


Geirriteerde, jeukende huid oog
geschreven door A.Kok , 16-05-2009

Hallo,
Sinds enkele weken heb ik last van een jeukende,branderige,geirriteerde huid boven m'n oogbol (dus huid onder de wenkbrauw). Het is aan 1 oog, met de ander is er niks aan de hand. Wat kan dit zijn? En is hier een zalf o.d. voor te krijgen?
Vriendelijke groet, A.Kok.


wratjes
geschreven door Sandra , 14-04-2009

Hallo; Ik heb in 2002 een zware voedselvergiftiging opgelopen in Spanje, zeer hoge koorts en ijlen, en toen het weer iets beter ging kreeg ik tussen mijn benen, ter hoogte van mijn kruis, uitslag. Dat heb ik toen behandeld met zinkzalf, gekocht in de plaatselijke drogist.
Want het schrijnde nogal en dat deed ik bij mijn kinderen ook al op de billetjes. Maar, nu nog steeds heb ik er op die plaats en onder de oksels een soort moedervlekken aan over gehouden.
Wat kan dat toch zijn? is dat inderdaad een gevolg van dat ziek zijn? En, na de geboorte vn mijn oudste dochter kreeg ik een explosie van kleine wratjes onder mijn borsten, ze zijn toen weggehaald(gebrand) door een dermatoloog, die vertelde dat ik waarschijnlijk nogmaals last zou krijgen. Inderdaad na mijn derde kind kwamen ze weer vrolijk terug... Nu heb ik gehoord, dat de dermatoloog dit niet meer weghaalt, maar dat je dat particulier bij een huidspecialist moet doen.
Maar, dat kost nogal wat, geld wat ik als weduwe me niet kan veroorloven! Heeft u op beide vragen antwoord? Vriendelijk dank, S.Mets.