Wissel uw ervaringen uit!

ImageHuidconsult.nl bevat vele honderden artikelen over huidziekten en -problemen ("Huidziekten A-Z"). Ook zijn er beschrijvingen opgenomen van behandelingen ("Over behandelingen") en actuele artikelen ("Moet je weten") over diverse onderwerpen die met dermatologie te maken hebben. Het is nu ook mogelijk om uw eigen ervaringen en meningen op te nemen als reactie.

Onder aan elk artikel kunt u eenvoudig uw reactie invullen: Naam (mag ook voornaam zijn),  titel van uw reactie en uw tekst. Voorbeeld: zie onderaan het onderwerp "Aften"

Nadat u uw reactie verzonden heeft, zullen wij deze eerst beoordelen; na akkoord wordt uw reactie gepubliceerd onder het betreffende artikel. Publicatie betekent overigens niet dat de inhoud overeenkomt met de zienswijze van de dermatologen van Huidconsult.nl. Het is louter bedoeld om bezoekers de gelegenheid te geven om hun eigen ervaringen en meningen weer te geven ten aanzien van de betreffende onderwerpen. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om via deze weg vragen te stellen aan de dermatologen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de mailback of callback consulten. Voor algemene vragen gebruikt u de contactpagina .

Wij hopen dat de informatie van Huidconsult.nl met de reactie-mogelijkheid meer interactief en daarmee nog completer wordt. Hieronder ziet u de invulvelden die onder de meeste artikelen en teksten zijn opgenomen.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment