Gevaren huidlaseren

Bovendien wordt er weinig gedaan om het probleem op te lossen. De nazorg is dus ook beneden de maat. De oorzaak: je hebt geen diploma nodig om te laseren.  Iedereen mag het doen. Dermatoloog Van Gerwen van de Huid- en Laserkliniek vindt dat alleen geregistreerde artsen en huidtherapeuten mogen laseren.

Ook Tweede Kamerlid Halbe Zijlsta (VVD) vindt dat. Hij gaat minister Klink van Volksgezondheid vragen om te onderzoeken of laseren veilig genoeg is.

Image  

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Waarschuwing lazerontharing.be
geschreven door Onbekend , 03-10-2011

Ik ben verminkt tussen mijn benen door een onbekwaam instituut ,die wist ik zonnebank deed en ipv een test een ganse behandeling deed ,met de laser kei zwaar te zetten ,dat ik binnen in inwendig ben geraakt. lazerontharing.be ik waarschuw iedereen blijf daar weg, u belt u afspraak af en je moest komen voor uitleg en testje wat niet kwaad kon. en direct op je schaamstreek zonder zalfjes en wat ook te krijgen achteraf, en dan gaan ze mij zelf voor de rechtbank en politie trekken schandalig zijn ze gewoon. blijf er weg mensen ik waarschuw jullie, ik kan zo niet meer verder leven, dit is niet op mijn arm of been, dit is op mijn geslacht dames en heren


Laseren
geschreven door Fatima , 20-01-2011

Hoe lang geleden heeft u dochter haar armen laten laseren. Ik heb namelijk ook last van witte plekken als gevolg van laseren.


Permanente Laser Ontharing
geschreven door Ton de Groot , 14-06-2010

Helaas zijn er nog veel behandelaars die zich laser-ontharing-specialist noemen. Kijk daarom goed naar waar en door wie de behandeling wordt uitgevoerd. De lightsheer Diodelaser is het beste apparaat wat er op dit moment in omloop is en laat je niet verleiding tot goedkope onthaar behandelingen met IPL-flitslampen.vGa voor kwaliteit bij een huidtherapeut of dermatoloog welke minimaal ingeschreven staan bij het kwaliteitsgegister en BIG-geregistreerd zijn. Vraag daarnaast naar het apparaat en doe wat uitzoekwerk op het internet.


Laser ontharing
geschreven door Alvard Khatchatrian , 16-03-2010

Ik heb mijn dochter laten met de laser behandelen en die laser specialiste heeft ons niet waarschuwt dat er een risico bestaat om de pigmenten te vernietigen. Nadat dat mijn dochter een serieuze brandwonden kreeg heb ik aan haar gebeld, maar zij zei dat het zal snel weggaan, maar het was zo niet. Na 3 maanden is het genezen, maar er komt een andere slechte nieuws. Er blijven de lelijke witte vlekken achter, dat is nog moeilijker dan ontharing (of niet meer mogelijk weg te krijgen) én zijn lelijker dan beharing.
Nu ik heb spijt dat ik mijn dochter liet het doen. Ik heb het geld terug gekregen, maar het is niet meer belangrijk, want de mooie armen van mijn dochter kan ik niet meer terug zien.
Ik vind dat de regering moet snel een beslissing nemen over zo'n behandelingen, want zon' "specialisten" zijn zeer gevaarlijk. Zij willen alleen maar hun geld verdienen en maken een mooie reclames zonder mensen te waarschuwen.
Alvard Khatchatrian