Ultherapie facelift

ImageRevolutionaire nieuwe behandelmethode: huidverstrakking met ultrageluid!  Waar Lasers niet dieper komen dan maximaal 1 mm in de huid, lukt dat met ultrageluidsgolven wel. Geluidsgolven dringen veel dieper door en zo kan met deze behandeling het onderhuidse bindweefsel worden bereikt. Dit onderhuidse bindweefsel verliest in de loop der jaren haar elasticiteit, waardoor de huid losser komt van de onderliggende spierlaag, en de huid onder invloed van de zwaartekracht gaat zakken.

Dit is het meest zichtbaar aan zakkende wenkbrauwen , aan het ontstaan van hamsterwangetjes en verdwijnen van de scherpe kaaklijn. Met behulp van de Ulthera behandeling met ultrageluid kunnen deze zaken, zonder operatieve ingreep, grotendeels weer worden hersteld waardoor er weer een jeugdiger uitstraling wordt verkregen.  

Wat is Ultherapie?

Ultherapie is een nieuwe, niet-invasieve ultrageluid behandeling tegen huidverslapping. In 30 tot 60 minuten tijd wordt de huid van het gelaat en de hals verstevigd. Het uiteindelijke effect wordt na 3-6 maanden bereikt.

Hoe werkt Ultherapie?

Ultherapie maakt gebruik van ultrageluid, ook bekend van o.a. echo/duplex onderzoek en niersteenvergruizers. Net als bij andere behandelingen met ultrageluid wordt een applicator op de huid geplaatst en verschijnt er een beeld op het scherm zodat de behandelaar inzicht krijgt in de opbouw van de huid en kan bepalen op welk niveau behandeling nodig is. Dezelfde applicator wordt vervolgens gebruikt om gefocuste energie af te geven op precies de juiste diepte onder de huid zodat een liftend effect ontstaat. Dit alles zonder de oppervlakte van de huid te beschadigen. Als reactie op de warmte die door de gefocuste energie ontstaat zal de aanmaak van nieuw collageen worden gestimuleerd. Het resultaat is een geleidelijke verstrakking die na verloop van tijd een liftend effect van de huid tot gevolg heeft. Het is een gemodificeerde facelift zonder te snijden.

Image Image

Voor en 3 maanden na 1 ULTHERA behandeling

Waarin verschilt deze methode van andere niet operatieve huidverjongingsmethodes?

Ultherapie is de enige huidverjongingsmethode op basis van ultrageluid. Deze vertrouwde methode behandelt alleen de diepe huidlagen. Het is de enige behandelmethode waarbij de behandelaar tijdens de behandeling kan zien wat er gebeurt. Dit geeft een vertrouwd gevoel en een mooi resultaat. Is de behandeling pijnlijk? Pijn wordt door iedereen anders ervaren maar het is onwaarschijnlijk dat uw pijnbestrijding nodig hebt gedurende de ingreep. De meeste patiënten beschrijven het gevoel als een tijdelijke prikkeling of warmte onder de huid. Dit is de ultrasone energie die wordt afgegeven in de behandelde huidlaag. Mocht U de behandeling toch als pijnlijk ervaren dan kan te allen tijde pijnstilling worden toegediend.

Wat kunt U verwachten na de behandeling?

U kan meteen weer doorgaan met de dagelijkse werkzaamheden. Er zijn geen speciale voorzorgsmaatregelen waar U rekening mee moet houden. Uw huid kan na de behandeling enige roodheid en lichte zwelling vertonen maar die zal binnen enkele uren spontaan verdwijnen. Sommige patiënten kunnen de volgende dag wat hoofdpijnklachten hebben. Is Ultherapie veilig? Ultrasone energie wordt in de medische wereld al meer dan 50 jaar gebruikt en vele klinische onderzoeken hebben de veiligheid van deze methode aangetoond.

Wat voor resultaten kan U verwachten?

Met 1 behandeling is het liftende proces in gang gezet maar een optimaal resultaat is zichtbaar na 3 tot 6 maanden. Amerikaans wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat na 1 behandeling bij 9 van de 10 patiënten een significant zichtbare lift van de wenkbrauw te zien was. Tevens gingen de oogleden minder hangen en kregen patiënten een jongere meer open blik. Patiënten meldden ook een versteviging en verstrakking van de huid in het gelaat en de hals. Er is geen enkele niet-invasieve (=niet-operatieve) methode die hetzelfde dramatische resultaat geeft als een chirurgische facelift, maar met Ulthera is er nu een niet-invasief alternatief dat een significante huidverjonging en liftend effect kan bieden.

Image Image

Image Image

Foto's vóór en 3 maanden na 1 ULTHERA behandeling

Hoeveel behandelingen heeft U nodig?

1 Behandeling van ongeveer 30 tot 60 minuten. Een vervolgbehandeling na minimaal 6 maanden is afhankelijk van de ernst van de huidverslapping en de leefstijl (zoals roken, zonblootstelling, en slaapgedrag).

Kan Ultherapie gecombineerd worden met andere rimpelbehandelingen?

Ja, dat kan. De behandeling werkt op het bindweefsel in het onderhuidse wetweefsel. het kan dus zonder problemen gecombineerd worden met behandelingen van de opperhuid en de lederhuid. Gecombineerd met Botox, filling, Fractional Laserbehandelingen kan het verjongend effect van Ultherapie zelfs nog verder versterkt worden.

Wie is een goede kandidaat voor Ultherapie?

Een goede kandidaat voor Ultherapie is iemand met een gezichtshuid die er, bij ontspannen gelaatsspieren, niet zo stevig meer uitziet, rimpels heeft en vaak ook slap aanvoelt. Laaghangende wenkbrauwen, afhangende oogleden en verslapping van de kaaklijn zijn vaak de eerste tekenen van een verouderde huid.

Heeft u nog vragen?

www.huidlaser.nl

Boerhaaveplein 3d 4624VT Bergen op Zoom 0164-263822 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Afdrukken  

Reacties mogelijk gemaakt door CComment